Вітаємо на нашому сайті
Головна сторінка XII Всеукраїнський конкурс "Вчитель - новатор" - 19 Листопада 2015
Головна » 2015 » Листопад » 19 » XII Всеукраїнський конкурс "Вчитель - новатор"
15:24
XII Всеукраїнський конкурс "Вчитель - новатор"

XII Всеукраїнський конкурс "Вчитель - новатор"

На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Міністерства освіти і науки України, Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України проводить щорічний конкурс «Вчитель — новатор», мета якого — опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.
     Інформаційний партнер конкурсу – цифрове видавництво МЦФЕР, науково-методичний журнал «Комп’ютер у школі та сім’ї», «Інформатика та інформаційні технології в навчальних закладах».

Регламент проведення конкурсу

- Конкурс проводиться з 10.11.2015 р. до 01.02.2016 р. Термін подання матеріалів не пізніше 01.02.2016 р.

- Оцінка робіт журі буде відбуватися до 25.02.2016.

- Підсумки конкурсу будуть оголошені в березні 2016 р.

- Підсумки конкурсу будуть опубліковані на сторінках тематичної дискусії XI Всеукраїнського конкурсу "Вчитель-новатор", а також на сторінці в соціальній мережі Facebook.

Умови участі

Конкурсні роботи приймаються від педагогічних працівників освітніх закладів України будь-якої форми власності та студентів педагогічних освітніх закладів.

Для участі в конкурсі необхідно:

1. Зареєструватися на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні» https://www.educatornetwork.com обов’язково заповнити профіль учасника та профіль навчального закладу.

2. У розділі «Ресурси» освітньої мережі «Партнерство в навчанні» завантажити конкурсну роботу, обравши пункт «Додати навчальний матеріал». Під час завантаження роботи потрібно відмітити галочкою пункт «Я подаю роботу на конкурс».

3. У розділі «Спільноти» освітньої мережі «Партнерство в навчанні» приєднатися до обговорення XII Всеукраїнського конкурсу «Вчитель – новатор».

4. Пройти он-лайн реєстрацію учасника конкурсу на сайті http://1drv.ms/1WvsqMK

Конкурсні роботи подаються виключно у двох форматах:

- MS PowerPoint із обов’язковим використанням застосунку Office Mix. Детальніше про застосунок Office Mix та інструкцію про використанням можна ознайомитись за посиланням - https://mix.office.com

- OneNote.


Роботи, які подані не у форматі OneNote або не у форматі PowerPoint із використанням Office Mix до Конкурсу не допускаються; автори цих робіт електронні свідоцтва учасників Конкурсу не отримують.


Назва конкурсної роботи повинна бути латинськими літерами та відповідати прізвищу та імені учасника. Наприклад: PetrenkoIvan, LevytskaIryna, а якщо автор має декілька файлів, тоді - PetrenkoIvan1, PetrenkoIvan2 і т.д. Обсяг файлу для завантаження на Мережу «Партнерство в навчанні» не повинен перевищувати 300 Мб. У разі додавання більшого за об’ємом відео- чи аудіо-файлів до конкурсної роботи, їх необхідно розмістити на зовнішньому ресурсі, наприклад, youtube.com або Onedrive.com, і надати їх посилання для загальнодоступного перегляду в самій конкурсній роботі.

Конкурсна робота має обов’язково відображати спільну проектну діяльність учня та учителя із використанням програмних продуктів Microsoft.

Організатори конкурсу спільно з партнером конкурсу відзначать 10 переможців конкурсу, які отримають цінні призи. Також буде відзначено і лауреатів конкурсу. Всі учасники, роботи яких були допущені до розгляду журі, отримають електронний сертифікат учасника Конкурсу.

Ви можете ознайомитись із Положенням про конкурс. Із зразками минулорічних конкурсних робіт ви можете ознайомитись у тематичній дискусії на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні» (потрібна безкоштовна реєстрація).

Бажаю успіху всім учасникам конкурсу.

За довідками звертайтесь a.kocharyan@ukr.net


Джерело:

https://www.educatornetwork.com/Discussion/bd7ca501-5153-4896-a516-c52a0379ef5e

Переглядів: 4162 | Додав: Admin | Теги: Вчитель-новатор, новини | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar