Вітаємо на нашому сайті
Головна сторінка Всеукраїнський Конкурс «Навчання вищої проби» в рамках проекту «Pt – перспективні технології навчання» в 2014 році - 11 Вересня 2014
Головна » 2014 » Вересень » 11 » Всеукраїнський Конкурс «Навчання вищої проби» в рамках проекту «Pt – перспективні технології навчання» в 2014 році
13:23
Всеукраїнський Конкурс «Навчання вищої проби» в рамках проекту «Pt – перспективні технології навчання» в 2014 році

Platinum Bank оголошує про старт всеукраїнського щорічного конкурсу «Навчання вищої проби» для загальноосвітніх навчальних закладів та центрів позашкільної освіти. За результатами конкурсу в школах-переможницях будуть обладнані комп’ютерні класи.

Всеукраїнську конкурсну програму «Навчання вищої проби» ініціював і реалізує Platinum Bank у партнерстві з компанією «Майкрософт Україна», компанією EY в Україні (раніше – Ernst & Young), а також громадської платформи «МоКоЛаД».

У конкурсі зможуть взяти участь вчителі з учнями 6-11 класів загальноосвітніх шкіл, шкіл-інтернатів та центрів позашкільної освіти міст, сіл і районних центрів по всій Україні. Конкурсні роботи приймаються до 7 жовтня 2014 року, а переможці будуть визначені до 24 листопада.

За умовами конкурсу вчителі разом з дітьми розробляють ігрові уроки-проекти з предмету «Основи економіки» з використанням комп'ютера. У результаті в школах-переможницях будуть обладнані комп'ютерні класи (по одному на школу або центр). Переможцям буде надано техніку – ноутбуки й багатофункціональні пристрої (сканер-принтер-ксерокс), а також програмне забезпечення.

Інформаційна довідка:
Порядок проведення конкурсу «Навчання вищої проби»
01.09 – 07.10.2014 р. Оголошення конкурсу. Прийом заявок та конкурсних матеріалів. Підготовка необхідної кількості комплектів техніки для комп’ютерних класів.
Положення про конкурс та зразок заявки можна знайти тут
07.10 – 23.10.2014 р. Робота журі, оформлення експертних висновків до конкурсних робіт.
24.10 – 24.11.2014 р. - Оголошення результатів конкурсу. Підготовка документів для відправки техніки. Збір необхідних документів від загальноосвітніх навчальних закладів.
24.11. 2014 р. - Відправка техніки в загальноосвітні навчальні заклади (за наявності всіх документів). Проведення зустрічей з фінансової грамотності і вебінарів для переможців конкурсу. 

Приєднуйтесь до нас в соціальних мережах:

Переглядів: 2652 | Додав: Admin | Теги: конкурс, Навчання вищої проби, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar