Вітаємо на нашому сайті
Головна сторінка Десятий Всеукраїнський конкурс "Вчитель - новатор" - 15 Жовтня 2013
Головна » 2013 » Жовтень » 15 » Десятий Всеукраїнський конкурс "Вчитель - новатор"
22:55
Десятий Всеукраїнський конкурс "Вчитель - новатор"

Шановні колеги! Хочу з радістю повідомити про початок Десятого Всеукраїнського конкурсу "Вчитель - новатор".

На виконання програми «Партнерство в навчанні» компанія «Майкрософт Україна» за сприяння Інституту інноваційних технологій і змісту освіти Міністерства освіти і науки України проводить щорічний конкурс «Вчитель — новатор», мета якого — опанування освітянами сучасних педагогічних та інформаційно-комунікаційних технологій, підтримка роботи педагогів у розробці та впровадженні мультимедійних програмних засобів навчання.

Учасниками конкурсу є педагогічні працівники та закладів освіти будь якої форми власності та студенти педагогічних навчальних закладів, науковці.

Для участі необхідно до 31.12.2013 року:

1. Пройти он-лайн реєстрацію учасника конкурсу на сайті www.microsoft.ua/itc

2. Зареєструватись на сайті освітньої мережі Microsoft «Партнерство в навчанні», заповнити профіль учасника та завантажити конкурсну роботу у форматі Шаблону, приєднатися до тематичної дискусії «Десятий всеукраїнський конкурс «Вчитель — новатор», залишивши свій коментар.

Організатори конкурсу спільно з партнером конкурсу відзначать 10 переможців конкурсу, які отримають цінні призи. Також буде відзначено 100 лауреатів конкурсу. Всі учасники, роботи яких були допущені до розгляду журі, отримають сертифікат учасника конкурсу. Детальніше із Положенням про конкурс, умовами та зразками конкурсних робіт ви можете ознайомитися на сторінці тематичної дискусії «Десятий Всеукраїнський конкурс «Вчитель-новатор» в освітній мережі Microsoft «Партнерство в навчанні».

Переможці та лауреати Дев`ятого всеукраїнського конкурсу "Вчитель - новатор"

За довідками звертатися до координатора конкурсу Артура Кочаряна (a.kocharyan@shkola.org.ua).

Бажаю успіху всім учасникам конкурсу!

УВАГА! ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

Компанія «Майкрософт Україна» спільно з Національним проектом «Відкритий світ» у рамках Десятого конкурсу «Вчитель-Новатор» створює спеціальну номінацію тільки для учасників конкурсу.

Задача: запропонувати способи використання обладнання проекту для проведення інтерактивних уроків. Метою моделі має бути використання ідеї «один учень — один комп’ютер» для формування в учнів навичок 21 століття.

Переможець отримає планшетний комп’ютер Windows Surface RT.

УВАГА! ЩЕ ОДНЕ ВАЖЛИВЕ ОГОЛОШЕННЯ!

Навчальний заклад, від якого буде отримано найбільшу кількість робіт отримає сучасний та потужний інтерактивний комплекс (інтерактивна дошка, проектор, необхідне програмне забезпечення, безкоштовне навчання всього педагогічного колективу)

Джерело:

http://www.pil-network.com/Discussion/be101373-5865-46e3-bd3d-d5e41ae583a4

Переглядів: 5676 | Додав: Admin | Теги: Вчитель-новатор, новини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar